Rakonczay Gábor: ÁTKELÉS A VÉGTELENEN

rakonc.cdr
rakonc.cdr
átkelés a végtelenen könyv

Rakonczay Gábor: ÁTKELÉS A VÉGTELENEN
Tudatos átkelés önmagunk óceánján

Tartalom:

Az emberiség története során sokan nekivágtak az Atlanti-óceán hullámainak. Sokféle vízi alkalmatossággal megtették már az Európát és Amerikát elválasztó, több mint 6000 km-es távot, ám egy magyar fiatalember 2012-ben olyan kalandra szánta el magát, amelyet előtte még senkinek sem sikerült véghezvinni. Külföldön már az Év Kalandja díjjal és Guinness World Records címmel kitüntetett Rakonczay Gábor, három óceánátkelés tapasztalatával háta mögött nekivágott, hogy Vitéz nevű egyszemélyes kenuján átevezzen az Atlanti-óceánon. Az extrém expedíció azonban nem várt megpróbáltatásokat tartogatott számára. Egy csaknem végzetes borulás következtében elázott és tönkrement a felszerelése, így a hetvenhét napos út több mint felét a külvilágtól teljesen elszigetelve, az életben maradásért küzdve kellett megtennie. De nem adta fel, mert tudta, hogy a túlsó parton várnak rá. Az embert próbáló küzdelem személyes hangvételű beszámolója nem csak a nyílt vízi hajózás iránt érdeklődőknek szól, hanem mindenkinek, aki arra készül, hogy átkeljen saját, belső óceánján.

Teljes cím: Átkelés a végtelenen – Tudatos átkelés önmagunk óceánján
Szerző: Rakonczay Gábor
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2013
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 230
Méret [mm]: 140×200
ISBN: 6155235825
EAN: 9786155235825

Rakonczay Gábor új könyve a Jaffa kiadó gondozásában jelenik meg.

KEDVEZMÉNYES KÖNYVRENDELÉS:

Ha itt vásárolsz könyvet, több mint 5 % kedvezménnyel, 3150 Ft helyett 2900 Ft-ért lehet a tiéd Rakonczay Gábor új könyve, Az átkelés a végtelenen – ingyenes házhozszállítással, névre szólóan dedikálva!

Megjelenés: 2013. Szeptember 13.

Transzatlanti kenuzás
Az Atlanti-óceán kelet – nyugat irányú átkenuzása. Egyedül.

Rakonczay Gábor 2011-ben a világon elsőként kenuval vágott neki, hogy átkeljen az Atlanti-óceánon. A transzatlanti kenuzás 16. napján a hajója egy viharban felborult és Gábornak nyoma veszett…
A könyv magával ragadó és hiteles beszámoló az emberi akaraterőről, az élni akarásról, egy emberről aki a sorsa elé ment és túlélte a lehetetlent.

A könyv az út alatt vezetett hajónapló alapján íródott, Magyarországon.

” A legmerészebb álmok is megvalósíthatóvá válnak, ha érdemben és minőségben teszünk érte...mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján.”

Egy gyermekkori álom megvalósítása, a végtelen óceánon, egyedül. Vihar, életveszély, elszigeteltség. Túlélés, amikor csak magadra számíthatsz.

Guinness World Record elismerés, 2013

Olvass bele a könyvbe!——>hamarosan

Nézegess képeket az útról!  ——>Fotók az első szakaszról, Gran Canaria, Fotók a második szakaszról

Nézd meg a könyvben szereplő térképeket!

Olvass a Transzatlanti kenu expedícióról!

Olvasd el a Rakonczay Gáborral készített interjút!

Olvass cikkeket az útról!

Share this article with friends