Pályázz az 500 € ösztöndíjra! |

Rakonczay Gábor Guinness díjas magyar hajós hivatalos honlapja

HÍREK / BLOG

Pályázz az 500 € ösztöndíjra!

📁 karitatív, verseny, vitorlázás 🕔15.május 2014
Pályázz az 500 € ösztöndíjra!

Pályázz az 500 € ösztöndíjra!

Vegyél részt az iskolahajók idei versenyein!

Az Ománi Szultánság és a Sail Training International (STI) közösen hozta létre az Ománi Ösztöndíjat (Sultanate of Oman Bursary Scheme), melyet fiatalok Tall Ships Race-en való részvételének támogatására szánnak.

Az Ománi Ösztöndíj bármely 15-25 év közötti fiatal számára elérhető, tekintet nélkül szociális helyzetére, szellemi vagy fizikai képességeire, hajózási gyakorlatára. Az Ösztöndíj 2011-ben indult a Tall Ships Race 2011 versenyen, s hét országból 25 fiatal részvételét tette lehetővé, akik közül többen első alkalommal hajóztak a tengeren.

2012-től az Ománi Ösztöndíj már évente legalább 100 fiatal számára teremti meg a lehetőséget a versenyeken való részvételre. Az ománi szultán személyes hozzájárulásával évi 50 000 € összegből fejenként max. 500 € támogatás igényelhető. Ebből az összegből 2014-ben az első 4 jelentkezőnek garantáljuk az ösztöndíjat, de a további pályázók is jó eséllyel indulnak. Konkrét határidő nincs, de a 100 db ösztöndíjra 20-30 országból érkeznek a pályázók, tehát a lehetőség a keret kimerüléséig tart.

Pályázz Te is az ösztöndíjra

és válassz hajót magadnak!

omani osztondij

Forrás:  salt.org.hu

Share this article with friends

Similar Articles

Új hajónaplók az Európa – Dél-Afrika szakaszról

Új hajónaplók az Európa – Dél-Afrika szakaszról

Új hajónaplók az Európa – Dél-Afrika szakaszról Sziasztok, Összesítettük az eddigi hajónaplókat, az új bejegyzésekkel együtt,  itt olvashatóak: Hajónapló / Szóló földkerülés –

Read More